FALSTERBO CONCERT CLUB

FALSTERBO CONCERT CLUB

”Falsterbo brukar kallas för Sveriges Riviera. – Under 1900-talet var det här platsen där kungligheter, jetset och internationella kändisar som Beatles sökte lugn och ro.
Nu är det dags att väcka den här anrika badorten igen och ge den tillbaka sin forna glans” – cit Petter Stordalen

Drivkrafter
I tider med instabil omvärld är kultur på allra högsta internationella nivå viktigare än någonsin.
Den individuella upplevelsen leder oss till något större och skapar förutsättningar för mänsklig gemenskap och utveckling genom tolerans och förståelse.
Att få möta musikens skönhet och kraft i absolut närhet av unik natur i stillhet utanför metropolerna, är en underbart omskakande upplevelse.
Lika viktig för alla.

Konserter i världsklass
Med Falsterbo Chamber Music Festivals klassiska musikkonserter skapar vi en årligen återkommande festival där människor från när och fjärran möts i upplevelsen och naturen i Falsterbo .
Allt i nära samarbete med lokalsamhället där många goda krafter nu är i rörelse.

Alla goda grundförutsättningar finns redan på plats.
Starkt stöd av Vellinge Kommun, stiftelser och sponsorer.
Att starta en stor internationell festival som denna är resurskrävande och då behövs många som ställer upp.
Ditt personliga stöd får därför avgörande betydelse för både genomförandet av 2023 års första upplaga och dessutom för festivalens framtida utveckling.

Club
Välkommen till en grupp visionära privatpersoner som genom crowdfunding vill stödja Falsterbo Chamber Music Festival. Vi kallar gruppen FALSTERBO CONCERT CLUB.
För er som har möjlighet att uppleva festivalen på plats erbjuder vi fribiljetter till festivalens samtliga konserter för dig och en vän eller partner.
Vi kommer även att arrangera ett valfritt FALSTERBO CONCERT CLUB – MINGEL tillsammans med artisterna under avspända former.
Vid önskemål och personlig överenskommelse publiceras ert namn på festivalens hemsida, på affischer och i festivaltidning.

FALSTERBO CONCERT CLUB – generösa och visionära privatpersoner som donerat 10 000 som stöd för att i Falsterbo & Skanör etablera en internationell mötesplats via den klassiska musiken.

Donera genom att klicka på ”Köp biljett” nedan eller välkommen att kontakta mig för personliga förslag och anpassade lösningar för din medverkan.

Falsterbo Chamber Music Festival  – 7 konserter där Sverige börjar –

Tack för förtroendet och du kommer få löpande information om utvecklingen

Ola Larsson
General Manager – Kammarmusikens Vänner
+46 (0)706 54 12 50, ola@k-v.se

FALSTERBO CONCERT CLUB

Information

Datum och tid
05 juni, 2023 - Kl. 18.00
Plats
Falsterbo Strandbad - Photo Art Museum and Bistro